Η Food Surfing στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ΔΕΘ 2016

Η 81η ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε απο τις 10 Σεπτεμβρίου εώς τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία προηγούμενων χρόνων. Η 81η Έκθεση γιορτάζοντας τα 90α γενέθλια απο την ίδρυση του εθνικού εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ-Helexpo κατατάχτηκε ως η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας σε επίπεδο εκθετών και εκθεσιακού χώρου, ενώ οι επίσημες διεθνείς συμμετοχές προέρχονταν απο 18 χώρες.

Η Food Surfing, η οποία βρισκόταν στο περίπτερο 13-stand D21, έδωσε το παρόν και την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν και τις 8 υπέροχες μαρμελάδες Jam & Jelly, καθώς και τις 4 γεύσεις αλειμμάτων της. Η συμμετοχή της δυναμική, προσελκύοντας Έλληνες αλλά και ξένους αγοραστές.