H Food Surfing στην Έκθεση Food Expo 2018

Δε θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από ένα μεγάλο γεγονός για τον εμπορικό κόσμο των τροφίμων και ποτών, όπως η  διεθνής  έκθεση  Foodexpo 2018 που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 10-12 Μαρτίου.

Η παρουσία μας, μ’ ένα περίπτερο έργο τέχνης, είχε δυναμική φορά, καθώς παρουσιάσαμε στους 68.000 επισκέπτες, έλληνες και ξένους, τις νέες δημιουργίες αλειμμάτων Jam and Jelly, όπως το Άλειμμα ρόδι και ράσμπερι, το Άλειμμα μάνγκο και ανανά, το Άλειμμα εσπεριδοειδών (πορτοκάλι, μανταρίνι, γκρέιπφρουτ και λεμόνι), το Άλειμμα έξι φρούτων (αρώνια, φράουλα, μαύρο βατόμουρο, κόκκινο βατόμουρο, μαύρο φραγκοστάφυλο και κόκκινο φραγκοστάφυλο) και το Άλειμμα πραλίνας φουντουκιού με κακάο.

Όλα με αγνά υλικά, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον υπήρξε μεγάλο, γι’ αυτό και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για επίτευξη περισσότερων και μεγαλύτερων στόχων.

IMG_7397 (small) IMG_7396 (small)