Εταιρεία

Σκοπός της εταιρείας Food Surfing ΕΠΕ είναι η παραγωγή άριστης μαρμελάδας και αλειμμάτων, όλα φτιαγμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιλογή της πρώτης ύλης είναι πρωταρχική μας σκέψη. Τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη, κανένας συμβιβασμός στην αναζήτηση του άριστου.

Εταιρεία

Όλοι αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Κάποιοι στρέφονται αποκλειστικά στη χρήση του οικονομικού δείκτη για να μετρήσουν το αποτέλεσμα. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό που δίνει το προβάδισμα είναι οι ευτυχισμένες στιγμές που μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους γύρω μας. Γλυκές γεύσεις από αλείμματα φρούτων και αλμυρές γεύσεις από αλείμματα ελιάς, ντομάτας, σκόρδου εμπλουτίζουν με θρεπτικά συστατικά τα καθημερινά σας γεύματα και δίνουν την ευκαιρία να βγείτε από τη δυσκολία αναζήτησης νέων συνδυασμών.

Νεοσύστατη και δυναμική εταιρεία, έχει να παρουσιάσει φρέσκες ιδέες σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της εξυπηρέτησης πελατών. Εμβαθύνει στην κατανόηση των διατροφικών αναγκών των καταναλωτών,

στοχεύοντας στις μακροχρόνιες διαπροσωπικές σχέσεις. Προσωπικό και συνεργάτες, φέρουν την υπογραφή της εξειδίκευσης και της αριστείας στον τομέα τους. Η συμβολή τους στην ομαδική προσπάθεια για τη δημιουργία και παρουσίαση νόστιμων και υγιεινών προϊόντων, είναι σημαντική. Όλα τα προϊόντα μας προσφέρονται με επιστημονικότητα και αγάπη. Σειρές διατροφικών προϊόντων παράγονται σταδιακά από την εταιρεία μας, όπως τα κύματα, υπερέχοντας στα σημεία.

Η πίστη μας στη θεσμοθετημένη αξιολόγηση, τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και διαχείρισης των τροφίμων, καθώς και η προσπάθειά μας για βελτιστοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης των πόρων, επιβεβαιώνονται με αδιάβλητα κριτήρια.

Η εταιρεία μας διαθέτει το πιστοποιητικό ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000, όπως προβλέπεται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία.

Οι αρχικές συνταγές, καθώς και ο ενδεδειγμένος τρόπος για την παρασκευή κάθε τύπου μαρμελάδας της εταιρείας μας, προέκυψε έπειτα από τεκμηριωμένη επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Εξασφαλίσαμε την ασφάλεια και την υγεία του καταναλωτή, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και υπευθυνότητα.